Hibaüzenet

Notice: Undefined offset: 1 counter_get_browser() függvényben (/var/www/html/mother/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc 75 sor).

1962. április 13. (Anya üzenete)

Nyomtatóbarát változat

Az Anya

Agendája

 

(Egy veszedelmes hónap után Anya hirtelen átélte a hatalmas, kézzelfogható tapasztalatot, és elmondja első üzenetét. A fenti szobája ágyán fekszik és igen elvékonyodott. Körülbelül reggel tíz van. Hangja nagyon megváltozott. A távolban iskolás gyermekek játékának hangját lehet hallani.)

Április 12-13 éjszakája.1

Hirtelen az éjszakában, abban a teljes tudatosságban ébredtem, amit a világ Jógájának hívnánk. A Legfelsőbb Szeretet nyilvánult meg nagy pulzálásokkal és minden egyes pulzálás tovább vitte a világot a megtestesülésében. Ez az örökkévaló, rendkívüli szeretet pulzálás volt, csak a Szereteté: minden egyes pulzálás tovább vitte az univerzumot a megtestesülésében.

És a bizonyosság, hogy amit meg kellett tenni az megtörtént, és a Szupramentális Megtestesülés létrejött.

Minden Személyes volt, semmi nem volt Egyéni.

Ez ment és ment és ment ...

A bizonyosság, hogy amit meg kell tenni az megtörtént.

A Hamisság minden eredménye eltűnt: a Halál illúzió volt, a Betegség illúzió volt, a Tudatlanság Illúzió volt - valami, aminek nem volt semmilyen valósága, semmilyen létezése. Csak Szeretet és Szeretet és Szeretet és Szeretet - hatalmas, kézzelfogható, rendkívüli, mindent magán hordozó.

És hogyan, hogyan lehet kifejezni ezt a világban? Ez olyan, mint egy lehetetlenség, az ellentmondás miatt. De aztán jött "Elfogadtad, hogy ez a világ meg fogja ismerni a Szupramentális Igazságot... és az teljesen, integráltan fog kifejeződni." Igen, igen...

És a dolog BEVÉGEZTETETT.

(hosszú csend)

Visszatért az egyéni tudatosság, csak az értelemben, hogy egy korlátozás, a fájdalom korlátozottsága; anélkül, hogy nem individuális.2

És elindulunk az úton, megbizonyosodva a Győzelemről!

A mennyek a Győzelmi énekektől zengenek!

Egyedül az Igazság létezik; egyedül az Igazság fog megtestesülni. Előre!... előre!

Gloire à Toi, Seigneur, Triomphateur suprême! 3

(csend)

És most, munkára.

Türelem, kitartás, tökéletes lelki egyensúly, és abszolút hit.

(csend)

A tapasztalathoz képest minden, amit mondok az semmi, semmi, semmi csak szavak.

És a tudatosságunk ugyanolyan, teljesen ugyanolyan, mint az Úré. Nem volt semmilyen különbség, az égvilágon semmi ... Az vagyunk, Az vagyunk, Az vagyunk.

(csend)

Később el fogom mesélni tisztábban. Az eszköz még nem kész.

Ez csak a kezdet.4

*
*     *

 Anya később hozzátette:

A tapasztalat legalább négy órán át zajlott. Sok dologról fogok később beszélni.

 


1 Anya üzenetének első részét angolul mondja (vissza)

2 Itt Anya franciául kezd beszélni (vissza)

3 Dicsőség Neked, Uram, Llegfelsőbb Győzedelmes! (vissza)

4 Az üzenet hangfelvétele elérhető. (vissza)

magyar

Hozzászólások

Supramentaladmin képe

Ezzel kapcsolatban írja Satprem:

Az átmenet a következő fajhoz: bevégeztetett. Ha egyszer már az első madár fölröpült a hüllők fölé, a többiek már elkerülhetetlenül követni fogják. De a lényeg: abban a másik állapotban a halál és a betegség anyagilag tűnik el; mert Anya tapasztalata a sejtekben átérzett és megélt testi tapasztalat, nem a nirvánai magasságok misztikus élménye. Semmi köze a misztikusok hirdette „a világ egy illúzió” lózunghoz; ehelyett azt mondja, hogy a betegség és a halál: a világ fizikailag érzékelésének illúziója, s e káprázatból fakadó hamisság. Amikor a sejtérzékelés megváltozik, a betegség és halál eltűnik, átváltozik… valamivé, amit Anya ekkor kezdett fokozatosan felfedezni.

Satprem: A sejtek elméje Ezvenkiadó 31.oldal